Лицето на емблематичното лого на Hawaiian Airlines почина

...
Лицето“ на логото на Hawaiian Airlines, което е украсявало опашките
Коментари Харесай

„Лицето“ на логото на Hawaiian Airlines, което е украсявало опашките на техните самолети от десетилетия, почина.

Лейнаала Ан Теруя Дръмънд, Мис Хавай 1964 г., почина от рак в понеделник на 77-годишна възраст в Хило, Хавай. Хавайката е работила в авиокомпанията като стюардеса, когато е била на 18 години и по-късно е избрана да стане „лицето“ на логото на авиокомпанията, което е известно като Pualani, или хавайски за „цвете на небето“.

Hawaiian Airlines използва яркото изображение от 1973 г. в няколко вариации, като марката го обнови последно през 2017 г. Лицето е на опашката на флота от самолети, който общо надхвърля 50 и обслужва близо 30 града по света, правейки профила на Дръмонд незабавно разпознаваем за много пътници със самолет.

Лицето е „обещание на нашите гости, че предлагаме нещо, което никоя друга авиокомпания не може – топлината, грижата и щедростта, които са отличителни белези на нашата хавайска култура“, обяснява авиокомпанията на уебсайта си.

Във видеоклип за преобразяването му през 2017 г., служителите нежно описват емоционалната си връзка с логото и че то „не е просто снимка на жена с цвете, това е начинът, по който Pulani седи в самолета … ни гледа и бди над нас“.

Самолети Boeing 767 на Hawaiian Airlines на летище Хонолулу в Хавай. Самолети Boeing 767 на Hawaiian Airlines на летище Хонолулу в Хавай. Андрю Уудли/Universal Images Group/Getty Images

Hawaiian Airlines не върнаха незабавно искането на CNN за коментар.

Организацията Мис Хавай каза в изявление, че „емблематичната усмивка, елегантност и грация на Дръмонд винаги ще бъдат запомнени“ и отбеляза, че тя е в челната десетка на конкурса Мис Америка.

„Хавай загуби една талантлива, уравновесена и любезна жена, която докосна сърцата на мнозина по целия свят“, казаха от организацията.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР