Лицето Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания, използвал е камък,

...
Лицето Мартин Трифонов е направил пълни самопризнания, използвал е камък,
Коментари Харесай

Трифонов убил Кристи с камък

Лицето Мартин Трифонов е направил цялостни признания, употребявал е камък, с цел да и нанесе контузиите. Това разкри представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова за бруталното ликвидиране на 7-годишната Кристин

" Трифонов твърди, че под въздействието на алкохол е направил дейностите. Това обаче не го оправдава. Причината за гибелта на 7-годишната Кристин е тежка черепно-мозъчна контузия ", добави още Арнаудова пред Нова тв. 

Обвиненият за убийството на 7-годишно дете в село Сотиря остава под засилена полицейска защита в болничното заведение в Сливен най-малко още една седмица, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

Днес в болничното заведение ще има изнесено правосъдно съвещание, на което прокуратурата ще изиска за Мартин Трифонов непрекъсната мярка " Задържане под стража ”. В събота прокуратурата повдигна три обвинявания на 21-годишния мъж – за ликвидиране по изключително нечовечен метод на малолетно лице, за обезчестяване и за блудничество.

Понеделник е разгласен за Ден на печал в Община Сливен. Близки на жертвата пък провеждат в понеделник от 17.00 часа бдение пред община Сливен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР