Липса на парламентарна култура.Така премиерът Кирил Петков коментира напускането на

...
Липса на парламентарна култура.Така премиерът Кирил Петков коментира напускането на
Коментари Харесай

Кирил Петков за поведението на ГЕРБ: Липса на парламентарна ...

Липса на парламентарна просвета.Така министър председателят Кирил Петков разяснява напускането на пленарната зала от дупутатите от ГЕРБ, до момента в който президентът четеше словото си при стъпването във втория му мандат.

„ Моята задача е да имаме България, която е основана на институции, а не на хора. Така да се направи, че който и да е на моето място да извършва позицията “, посочи още министър председателят.

„ Ние сме парламентарна република и би трябвало да останем такава. Това е моето мощно разбиране “, сподели той в отговор на въпрос би трябвало ли България да стане президентска република.

„ Работните групи по история, би трябвало да обсъдят тази част от историята, в която е имало фашистки режим в цяла Европа и по какъв начин това е повлияло на територията на Северна Македония. Това би трябвало да се направи от тази комисия “, по този начин Петков отговори за запитване за „ фашизма “, за който приказва по време на визитата му в Северна Македония.
Свързани вести ГЕРБ: Радев още веднъж стартира да сее разделяне Румен Радев: В България има антимафиотски консенсус ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР