Лионел Меси отправи послание към феновете на новия си клуб

...
Лионел Меси отправи послание към феновете на новия си клуб
Коментари Харесай

Меси: Развълнуван съм да започна нова глава в кариерата

Лионел Меси насочи обръщение към почитателите на новия си клуб Пари Сен Жермен, откакто през вчерашния ден дойде в Париж.

„ Развълнуван съм да стартира нова глава от кариерата ми в ПСЖ. Всичко в клуба съответствува с моите футболни упоритости. Знам какъв брой надарени са съставът и треньорският щаб тук. Мотивиран съм да оказа помощ за построяването на нещо особено за клуба и почитателите, и чакам с неспокойствие да стъпя на терена на „ Парк де Пренс “, бяха първите думи на суперзвездата.

Меси, който идва единствено дни след прочувственото си прощаване с Барселона, има опцията за трета година във френската столица. Заплатата му е на стойност 35 млн. евро годишно след данъчно облагане.

„ Щастлив съм, че Лионел Меси избра Пари Сен Жермен и сме горди да приветстваме него и фамилията му в Париж. Той не скри упоритостта си да продължи да се състезава на най-високото равнище и да печели титли, и натурално нашата упоритост като клуб е същата. Добавянето на Лео към нашия първокачествен отбор продължава доста стратегически и сполучлив трансферен прозорец за клуба. Воден от нашия извънреден треньор и неговия щаб, чакам с неспокойствие отборът да напише история дружно с нашите почитатели по целия свят “, показа президентът на парижани Насер Ал-Хелайфи.

Меси се събира още веднъж с близкия си другар Неймар, с който бяха четири години в Барселона сред 2013-2017, преди бразилецът да дебаркира в ПСЖ за рекордната сума от 222 млн. евро. Освен с него, нападателят ще се събере и със своя съотечественик Анхел Ди Мария, както и със международния първенец с Франция Килиан Мбапе, формирайки страховито трио в офанзива. 

е петото ново попълнение на френския гранд след Серхио Рамос, Жоржиньо Вайналдум, Джанлуиджи Донарума и Ашраф Хакими. 

 Меси на
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР