Линда Маккензи - Петкова е популярна за любителите-кулинари от шестия

...
Линда Маккензи - Петкова е популярна за любителите-кулинари от шестия
Коментари Харесай

Канадска шопска салата

Линда Маккензи - Петкова е известна за любителите-кулинари от шестия сезон на българското издание на " Master Chef " (Би Ти Ви) когато печели е една от премиите със здравословен вид на торта " Гараш ". Любителите на сладкото и на безглутеновите сладкиши я познават и от дребната й сладкарница " Амели " в София. В началото на предходната година тя стана по-известна като брачната половинка на тогавашния министър председател и съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. А тази година формалното показване на книгата й " Кулинарният свят на Линда " съответства по случайност с деня на гласоподаване на кабинета " Денков - Габриел ".

В изданието тя е събрала както ги показва обичаните предписания на фамилията й - от тези на майка й (на която е отдадена книгата) до други от сестрите й, децата й и нейните разновидности - постоянно здравословни. Линда Маккензи - Петкова написа, че има такива без захар и други с доста захар - за всеки усет.

" Дневник " препубликува една солена и две сладки предписания (четете ги в неделя).

" Не е изненада, че се стигна до този хибриден вид на една салата - класика. Сигурно всички вие познавате истинската версия, само че аз прибавих към нея лек канадски привкус. Бон апети " написа към рецептата в книгата.

Необходими артикули:

Смесете първите пет продукта в средноголяма купа за салата.
Когато сте подготвени да сервирате, поръсете с лимоновия сок и полейте със зехтин.
Посолете на усет.

 Кулинарният свят на ЛиндаС код 10Dnevnik получавате най-малко 10% отстъпка Издателят " Книгомания " показва, че " кулинарното й странствуване стартира от остров Ванкувър с рецептите на фамилията си, чиито корени са от Нова Скотия, Онтарио и Германия, минава през Брюксел, Торонто, Бостън и приключва в България. "

Линда Маккензи - Петкова споделя, че " събирането им в книга в действителност е много комфортно за мен, тъй като към този момент ще би трябвало да разтварям единствено една кулинарна книга, вместо някоя от многочислените си тетрадки с предписания, които безусловно се разпадат и са задачите в петна от приложимост. За мен, тайната на превъзходното ядене се крие в същински положителните артикули. Сезонни, пресни, локални. България в това отношение има едни от най-чудесните плодове и зеленчуци ".

 Омлетът по разпоредбите на Владимир Тодоров Омлетът по разпоредбите на Владимир Тодоров
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР