Лиляна Димитрова поема поста Директор Връзки с инвеститори на АмонРа

...
Лиляна Димитрова поема поста Директор Връзки с инвеститори на АмонРа
Коментари Харесай

Лиляна Димитрова става шеф на Връзки с инвеститорите в АмонРа

Лиляна Димитрова поема поста Директор Връзки с вложители на „ АмонРа Енерджи “ АД от 1 юни 2023 година. Компанията е първото слънчево сдружение, листнато на сегмент ВЕАМ на Българска фондова борса у нас.

Лиляна ще управлява връзката с сегашни и евентуални вложители, мениджърите и акционерите на сдружението, КФН, БФБ, Централен депозитар и други заинтересовани  страни. Сред дилемите й са даване на достоверна информация за бизнес развиването на „ АмонРа Енерджи “ АД на Балканския полуостров, обявяване на настоящото финансово и икономическо положение на сдружението, в това число посредством тримесечни и годишни консолидирани доклади, подготовка и осъществяване на съвещания на Общото заседание на акционерите и водене на протоколи от тях. Лиляна ще дава отговор за това значимата информация за стратегическото развиване и ръководство на „ АмонРа Енерджи “ АД да доближава до тези, които се интересуват от покупка или продажба на акции.
-->
Преди „ АмонРа Енерджи “ АД Лиляна Димитрова работи в продължение на 8 години в Централна енергоремонтна база (ЦЕРБ) ЕАД - най-старото и най-голямо дружество за диагностика и поддръжка на съоръжение за стандартната и неконвенционална енергетика на Балканския полуостров. Последната заемана от Лиляна Димитрова позиция в ЦЕРБ ЕАД е Ръководител отдел Администрация. Преди това Лиляна е работила като личен помощник в „ Бултрако Моторс “, като отговорник за вътрешния надзор на хотел „ Метрополитан “ и други компании с сред 100 и 300 чиновници.        
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР