Лили Иванова спира с концертните си изяви, научи България Днес

...
Лили Иванова спира с концертните си изяви, научи България Днес
Коментари Харесай

Драматично разкритие за Лили Иванова! Има ли решение

Лили Иванова стопира с концертните си изяви, научи " България Днес " от нейни близки. Въпреки че последният й концерт на 4 декември в столичната зала " Арена Армеец " не бе умислен, нито обявен като " сетен ", естрадната легенда все по-често споделяла, че е време да се отдръпна от сцената.

Наскоро тя разкрила пред хора от най-близкото си обграждане, че вероятността да спре да пее към този момент е напълно действителна.
-->
Примата не прецизирала по кое време това ще се случи, само че от интонацията й ставало ясно, че огромният край на неповторимата й кариера може би ще настъпи в края на тази година.

Изпълнителката на " Ветрове " от няколко години не е в онази супер физическа форма, която поддържаше с желязна воля десетилетия наред. Благодарение на нея и на голямата й отдаденост на певческото изкуство Лили бе образец и безспорен връх и за идващите поколения в поп музиката. Възрастта обаче, на която се надявахме, че топпевицата на България няма да е покорна, стартира да си споделя думата

Примата все по-често поглеждала към текста и нотите на песните, издават нейни другари от гилдията. Освен това в последно време станала по-раздразнителна и се оплаквала, че от високите токчета я болят краката. В " образцовия си дом " на столичната улица " Оборище " поп звездата все по-често обувала маркови маратонки или чехли, до момента в който през годините до момента даже и у дома не си разрешавала равни подметки.

Тази отмалялост от обувките с високи токове евентуално е и една от аргументите Лили да се замисля за прощаване със сцената, тъй като за нея било немислимо публиката да види всенародната фаворитка във тип, издаващ успеха на времето, отбелязва Марица.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР