Лили Иванова разказва вицове в 3 часа посред нощ, разкри

...
Лили Иванова разказва вицове в 3 часа посред нощ, разкри
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво прави Лили Иванова в три сутринта

Лили Иванова споделя вицове в 3 часа измежду нощ, разкри нейният помощник Николай Недков. Естрадната прима правела това, до момента в който водачът ѝ я возел сред два концерта и с цел да не заспи, гледала да го разсмива, написа "Телеграф ".

„ Тя беше там - до нас, с цел да окуражава целия екип, да споделя вицове в колата, с цел да поддържа духа на водача в 03:00 ч., да бъде постоянно във форма, да бъде пример… И просто да си свърши работата по най-хубавия метод “, съобщи мениджърът на звездата.

Той направи равносметка за последните си 4 дни: „ Подвиг, зад който стои силата и любовта на един-единствен човек - Лили Иванова! Не бих определил миналите 4 дни по никакъв различен метод. Чисто статистически те изглеждаха по този начин: 4 концерта онлайн в България за 4 дни - 11, 12, 13 и 14 август 2022 г.; над 7000 души публика; 2000 изминати км; 40 души екип, тонове техника; 18 часа сън общо за 4 дни…

Мнозина от критиците на Лили са на мнение, че е време за бенефис, само че примата на родната сцена нямала сходни планове, написа "Факти ". От край време се знае, че при едно от визитите ѝ при Ванга, пророчицата е споделила на естрадната легенда, че ще пее, до момента в който е жива.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР