Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър

...
Лили Иванова категорично отказва да гостува в шоуто на Димитър
Коментари Харесай

Лили Иванова отряза Рачков

Лили Иванова изрично отхвърля да гостува в шоуто на Димитър Рачков, което се излъчва всяка неделя в ефира на Нова тв. Неостаряващата звезда №1 на родната музикална сцена е отклонила безогледно няколко опита на бургаския комедиант да бъде част от шоуто му, като не си е икономисала и епитити към Рачков.

Според близки до Лили Иванова, последният опит на Рачков да я притегли като собствен посетител в неделното му шоу датира отпреди 2 седмици. Тогава ситният артист прибегнал до услугите на умел пратеник - футболната легенда Христо Стоичков.

Носителят на " Златната топка " е дълготраен другар на Лили Иванова и преди години даже взе участие в неин видеоклип. Напоследък Ицо има общ ангажимент с Рачков - серията от реклами на букмейкърската компания " Уин бет " на хазартния необут Валтер Папазки.
свързани новини8107на 10.11.2021
Дори и Стоичков обаче не е съумял да убеди Лили Иванова да гостува в предаването на Рачков. Когато чула по каква причина й се обажда Модерния ляв, изпълнителката на " Детелини " отсякла: " Да вървя в шоуто на Рачков? Абсурд! При тоз тъпанар - не! ". На опитите на Стоичков да я убеди, Лили Иванова приложила стоманен мотив.

" Последният път, когато Рачков ме предложения да гостувам, той беше облечен като жена с рокля на цветчета. В циркове Лили Иванова не взе участие - това му предай! ", попарила очакванията на Стоичков да бъде сполучлив медиатор примата на родната сцена.

Според мнозина, Лили е отрицателно настроена към бургаския комедиант от няколко години поради пиперливи смешки по нейн адрес, изричани от него в разнообразни риалити формати. Някои също така считат, че тя не би гостувала без хонорар в предаването му, написа столичен седмичник. " Да й предложи 50 000 лв., тогава може и да размишления ", майтапят се в арт средите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР