Лили Иванова изля гнева си върху един от най-знаковите музиканти

...
Лили Иванова изля гнева си върху един от най-знаковите музиканти
Коментари Харесай

Хвърчат глави! Кой изпита гнева на Лили Иванова?

Лили Иванова изля гнева си върху един от най-знаковите музиканти в своя бенд – китариста Веселин Веселинов-Еко. Дълги години той свиреше зад тила ѝ на всичките ѝ огромни концерти в цялата страна, а примата дотам му се бе доверила, че даже му поверяваше задължението да композира за нея нови песни. Тя не пропускаше да загатва името му в редките си телевизионни изявленията и постоянно говореше за него с удивление и почитание.

В навечерието на коледните празници обаче настъпил раздор сред тях. Лили изгонила Еко от бенда си тъкмо преди трите ѝ поредни огромни концерта в зала 1 на НДК и бързо го заменила с по-младия му сътрудник Борис Таслев. Причината за абсурда сред дългогодишните сътрудници не е ясна, само че в музикалната колегия разясняват, че ставало дума за изменничество.

Примата е пословична със своите стоманени правила и това, че не търпи нелоялни хора към себе си. Лили мъчно се доверява и в професионален, и в персонален проект, а с цел да може някой да се домогне до обкръжението ѝ, минава през непрекъснати „ проби “ години наред. Веднъж обаче разочарова ли примата, се трансформира в личност нон грата за нея. Натиреният Еко също не е коментирал обществено въпроса, написа " Ретро ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР