Лили Иванова е станала жертва на нагла кражба, веднага след

...
Лили Иванова е станала жертва на нагла кражба, веднага след
Коментари Харесай

Шок! Какво сполетя Лили Иванова

Лили Иванова е станала жертва на нагла кражба, незабавно след концерта си в Народния спектакъл неотдавна. Това излиза наяве от нейния пиар Николай Недеков, който разкрива какво тъкмо се е случило.

Случката се разиграла ден след бутиковия рецитал.  " Това е певицата в България, получила най-вече цветя. Нали разбирате, че става дума за доста букети, венци, кошници с цветя. На идващия ден нормално отиваме да ги събираме с бус. Буквално ги хванахме в крачка по какъв начин изнасят през вратата кошници с цветя.
-->
Става дума за хора, които не са част от екипа ни, само че са дългогодишни наши подизпълнители. Нищо не сме им казвали, това, което видяхме, беше задоволително и към този момент не работим с тях ", заяви пред " Телеграф " Недеков.

Той описа, че в тази ситуация не става въобще дума за самия акт, защото Лили Иванова неведнъж е подарявала цветята си след концерт, с цел да зарадва хората. Конкретно тези са били предопределени да се слагат на гроба на Иван Вазов.

" Тя няма по какъв начин да вземе със себе си всички цветя, действително не е допустимо, получава толкоз доста и цветя и обич и постоянно би се радвала да помогне. Ако я бяха попитали дали може да зарадват някого, тя би ги дарила с огромно наслаждение. Случвало се е след концерт да подарява от букетите си на дами от публиката. Оставяли сме цветя във фоайето на НДК, с цел да го краси. Но от тези хора никой не беше питал даже и това е обидно ", прибавя още Недеков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР