Lidl е рекордьор с най-много медали за качество – общо

...
Lidl е рекордьор с най-много медали за качество – общо
Коментари Харесай

Lidl e веригата с най-добро качество на собствените марки, сочат българските потребители

Lidl е рекордьор с най-вече медали за качество – общо 57, в изследванията на интернационалната асоциация за узаконяване ICERTIAS за 2022 година
Българските консуматори са безапелационни, че Lidl е веригата в страната, която предлага най-хубаво качество на личните марки. Това демонстрират пет изследвания QUDAL – Quality meDAL, извършени от интернационалната асоциация за узаконяване ICERTIAS през 2022 година измежду разнообразни възрастови групи.

Lidl е безспорен рекордьор с общо 57 медала за качество в разнообразни категории, като един от тях е точно за „ Най-високо качество на продуктите лична марка “. Към него се прибавят и още 56 медала за качество в разнообразни продуктови категории. Сред тях са едни от най-важните за българина – свежите плодове и зеленчуци, хлебните произведения, прясното месо и сухите салами, прясното и кисело мляко. Собствените марки на веригата са безапелационният избор на българските консуматори и когато приказваме за шоколад, сладолед, бира и почистващи препарати за дома.
-->
„ Водещата ни позиция в тези самостоятелни изследвания е един от най-важните индикатори за отличното качество на нашите артикули, тъй като се базира на действителната оценка на клиентите. В България Lidl е веригата с най-богат подбор от артикули лична марка – над 1550 продукта. Щастливи сме, че и съгласно българските консуматори те са с най-хубаво качество на пазара “, разяснява Драгомир Илиев, началник „ Стоково доставяне и маркетинг “ в Лидл България.



Всяко едно от петте изследвания, в които Lidl е отличен, е в друга категория и е извършено измежду 1200 българи в разнообразни възрастови групи. Проучванията са осъществени посредством онлайн въпросници с отворени въпроси, като респондентите сами показват желаните от тях марки или желан магазин, в който пазарят артикули лична марка. Lidl печели рекордните 57 оценки измежду разнообразни възрастови групи и в разнообразни категории. Сред тях са и най-активните и претенциозни консуматори в страната – поколението Z (18-24 г.) и милениалите (25-41 г.). 

Широкото многообразие от лични марки на Lidl покрива всички продуктови групи. Сред тях са Pikok, Dulano и Baroni за салами, млечни артикули Milbona и Pilos, както и обичайни български усети от „ Родна стряха “. При нехранителните артикули изключително желани от потребителите са качественият текстил за цялото семейство под марките Lupilu, Esmara, Livergy, Pepperts, принадлежности за домашния занаятчия Parkside, почистващи препарати за дома W5, козметика Cien и др.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР