Лидл България отправя предизвикателство към всички свои потребители с цел

...
Лидл България отправя предизвикателство към всички свои потребители с цел
Коментари Харесай

Клиентска анкета носи печалби от Лидл България

Лидл България насочва предизвикателство към всички свои консуматори за да направи извършването на покупки още по-добро, оповестяват от комерсиалната верига.

Желаещите да се включат би трябвало да оценят извършването на покупки си в магазините на https://www.lidl.bg/anketa. Чрез осъществяване на лотария на инцидентен принцип от всички участници, записали се в границите на съответния месец се дефинира един, който печели един от 20-те ваучера на стойност 20 лв. за извършване на покупки в Lidl, както и опция за присъединяване в лотария за огромната премия - сокоизстисквачка Silvercrest.

За да се включи в анкетата „ Твоето мнение “, всеки искащ би трябвало да пазари в магазините на веригата в страната до 29.02.2020 година за най-малко 1 лев, да записва касовата записка на https://www.lidl.bg/anketa и да отговори на няколко въпроса. Печелившите участници за съответния месец се афишират при започване на всеки идващ месец на томболен принцип.

Всички запалянковци могат да вземат участие безграничен брой пъти в предизвикването, при изискване че за всяко присъединяване записват друга касова записка. Всеки от тях следва да резервира касовата си записка и да показа копие от нея при приемане на премията, ако бъде изтеглен като победител. Пълните условия са налични на https://bit.ly/30SLKwO както и в магазините на Лидл България при поискване.

Допълнително в границите на три дни (07.08 - 09.08, до 18:00 ч.) потребителите могат да споделят в коментар във Фейсбук страницата на компанията в кой от 99-те магазина на Lidl обичат да пазарят, а от веригата ще изтеглят на инцидентен принцип двама от тях, които ще завоюват по един ваучер за извършване на покупки на стойност 99 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР