Лидия, която наскоро представи дуета с Преслава Горчиви истини, скочи

...
Лидия, която наскоро представи дуета с Преслава Горчиви истини, скочи
Коментари Харесай

Лидия скочи с парашут

Лидия, която неотдавна показа дуета с Преслава „ Горчиви истини ”, скочи с парашут и сподели видео от запаметяващото се прекарване . „ Яко ”, означи Преслава под живописните фотоси. Феновете също бяха впечатлени от красивите фрагменти, както и от смелостта на Лидия. Не бяха малко и дамите, които се дивяха по какъв начин е допустимо певицата да наподобява съвършено даже при скок с парашут: „ Кой наподобява толкоз съвършено, падайки от такава височина с такава скорост? ”.

Лидия е естествено красива и онлайн без грим, убеди се кореспондент на „ Уикенд ”, който я засече на плаж в Бургас, откъдето е родом. Фолкпевицата, която на 27 април чества 20-тия си рожден ден, изглеждаше съвършено във банския си костюм от две елементи в цвят бордо. И макар че можеше да се похвали с съвършена кожа и визия без грим, Лидия се снима с почитатели все със слънчеви очила и шапка.

Красавицата, чийто продуцент е фолкпевецът Галин, плажуваше с близка другарка. Към двете за известно време се причисли младо семейство с дете, евентуално другари, с които певицата разговаряше на британски език. Певицата обърна много внимание на дребното момчеце. Заведе го до морето, с цел да си поиграят с влажен пясък, и го учеше на български детски песнички. След като фамилията си потегли, Лидия и приятелката й продължиха да събират загар, а след това на по коктейл разискаха любовни злословия. Певицата разпалено разказваше истории, като в една от тях основен воин бе широкоплещест ерген, който завел госпожица на скромна вечеря, с цел да ревизира дали ще излезе с него на втора среща. Причината – желал да разбере дали е „ любовница ”. Вероятно младежът се е тормозил какви са желанията й или най-малко с такова усещане останахме от чутия преразказ на Лидия. Така или другояче, историята май е с хепи енд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР