Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев, които

...
Лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков и Асен Василев, които
Коментари Харесай

Петков тупа топката. Условия към президента

Лидерите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев, които през днешния ден отхвърлиха да се явят на съвещания при президента Румен Радев, започнаха да тупат топката единствено и единствено да останат колкото може по-дълго във властта. Взеха да слагат и условия на президента.

Политическа партия разгласи, че чака нова дата за съвещания.

„ Днес сутринта от президентсвото беше изпратена покана за присъединяване в консултациите при президента Румен Радев по отношение на съставянето на ново държавно управление в границите на 47-ото Народно заседание.

От “Продължаваме Промяната ” уведомихме с публично писмо от Андрей Гюров Президентството, че през днешния ден се организира изключително съвещание на Комисията по бюджет и финанси за приемане на второ четене на актуализацията на държавния бюджет “, оповестяват от партията.

Политическа партия допълват, че през днешния ден следва Национален съвет на партията, а на следващия ден предстоят съвещания с съдружните ни сътрудници.

„ За вторник е планувано изключително съвещание на Народното събрание за приемане на бюджетите на НЗОК и ДОО, което ще обезпечи навременно погашение на пенсиите и помощите за бизнесите и работещите фамилии. В тази връзка чакаме нова дата от господин Радев и неговата администрация, която да е след изключителното съвещание на Народно събрание във вторник и след предстоящото разглеждане на промените и допълненията  в Закона за държавния  бюджет в сряда “, допълват от Политическа партия.

От пресцентъра на президентството обявиха, че следва да бъде избран различен ден, в който да се организира отсрочената през днешния ден среща на президента с представители на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “.

Консултациите на президента с останалите парламентарни групи ще се проведат според оповестената към този момент поредност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР