Лидерът във Висшата лига Арсенал получи глоба от 40 000

...
Лидерът във Висшата лига Арсенал получи глоба от 40 000
Коментари Харесай

Арсенал отнесе солена глоба от ФА

Лидерът във Висшата лига Арсенал получи санкция от 40 000 паунда за това, че не съумя да управлява своите играчи по време на сблъсъка с Нюкасъл при започване на януари. +Артилеристите " в началото бяха упрекнати от ФА, откакто играчи се нахвърлиха към рефера Анди Мадли след решение да не отсъди дузпа за игра с ръка. Арсенал към този момент е санкциониран за случая.

Арсенал също е изправен пред друга глоба, откакто беше упрекнат за повторно през януари. " Артилеристите " още веднъж оставиха разочарованието си да ги води, откакто не получиха дузпа, още веднъж за игра с ръка, този път при успеха си над Оксфорд Юнайтед от третия кръг на ФА Къп.

" ФК Арсенал беше санкциониран с 40 000 паунда за нарушение на Правило E20.1 на ФА по време на мача от Висшата лига против ФК Нюкасъл Юнайтед във вторник, 3 януари 2023 година ФК Арсенал призна, че не е съумял да подсигурява, че играчите му се държат вярно през 95-ата минута. Независима регулаторна комисия наложи глобата на клуба по време на следващо чуване ", гласи изказването на ФА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР