Лидерът в Западната дивизия Лас Вегас се наложи с 5:4

...
Лидерът в Западната дивизия Лас Вегас се наложи с 5:4
Коментари Харесай

Победи след продължения за Лас Вегас, Чикаго и Сейнт Луис

Лидерът в Западната дивизия Лас Вегас се наложи с 5:4 като посетител над Сан Хосе с победно попадение на Макс Пачорети, което беше второ за него в срещата. Пачорети получи подаване от Алекс Пиетранджело, с цел да преодобее Дивайн Дюбник 1:25 минути след началото на спомагателното време. Мачът беше много прочувствен и с разменена доминация, само че в последна сметка Вегас записаха пета поредна победа.

Лас Вегас поведоха с 3:0 при започване на втората част, като на първо време Райли Смит и Чандлър Стивънсън вкараха в първата третина. Пасиорети направи 3:0 с първото си попадение в мача, само че още преди края на втория интервал Брент Брус и Мат Нието понижиха. 7 секунди преди края на постоянното време на мача Кевин Лабанк направи 4:4 за Сан Хосе и прати срещата в продължение.

Чикаго се наложи с 4:3 след дузпи вкъщи над Тампа Бей, като Филип Курашьов вкара единствен при наказателните удари. Блекхоукс са 4-и в Центрланата дивизия с 31 точки, а Тампа е отпред в същата с 34. В Редовното време Алекс де Бринкат вкара два гола, а Доминик Кубалик прибави гол и пас. Вратарят Малкълм Събан избави 39 удара на вратата на домакините, които имат 4 победи в последните си 6 мача. За гостите точни бяха Анътни Чирели, Алекс килърн и Райън Макдонаф.

Сейнт Луис Блус, на 2-о място на Запад, прекършиха Лос Анджелис с 3:2 с продължение. Майк Хофман вкара за триумфа им в 1:30 минута на спомагателното време, откакто получи шайбата в центъра и преодоля вратаря Кал Петерсен. Давид Перон вкара два пъти за спечелилите в постоянното време, в това число и изравнително попадение 44 секунди преди сирената.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР