Лидерът в онлайн стрийминга на видео съдържание обяви старта на

...
Лидерът в онлайн стрийминга на видео съдържание обяви старта на
Коментари Харесай

Netflix in Space изпрати iPhone и GoPro в околоземна орбита

Лидерът в онлайн стрийминга на видео наличие разгласи старта на новия си план Netflix in Space. Както подсказва името, тук става въпрос за стрийминг на Netflix в космоса, въпреки че тук роля ще играят не инженери, а балон с хелий и две устройства.

Те са един iPhone и една GoPro камера, които ще би трябвало да потвърдят, че видео на Netflix може да се стриймва в космоса или най-малко на 35 000 метра над Земята.

Екипът на Netflix, претрупан с задачата, разкри повече детайлности за нея в особено видео, оповестено в YouTube. От него научаваме, че датчици в балона мерят температурата, местоположението, височината и налягането, в които ще се развива задачата. GoPro камерата ще бъде сложена в охладително поделение, а телефонът ще бъде залепен на прозорчето. Така камерата ще може да снима вървящото по телефона видео на фона на галактическата пропаст в близост.

Избраното наличие е видео от емблематичния научнофантастичен сериал Star Trek , като е доказано, че до 32 000 метра то се възпроизвежда сполучливо. Някъде там свършва този клип, само че Netflix прецизира, че в последна сметка балонът е достигнал височина от 35 000 метра.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР