Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов стана в декларация срещу европейската

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов стана в декларация срещу европейската
Коментари Харесай

Каракачанов се хвърли в обятията на Льо Пен

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов стана в декларация против европейската интеграция. Документът, който бе огласен в петък на уеб страницата на френския Национален общ брой, се назовава и е подписан от ръководителите на 16 десни и популистки партии.

От България е показана единствено Вътрешна македонска революционна организация, макар че до момента на Веселин Марешки. Френската националистка е съумяла да притегли и партии, които до момента не са се определяли като крайнодесни, като " Фидес " на Виктор Орбан в Унгария и " Право и правдивост " на Ярослав Качински в Полша. Затова пък в списъка липсва крайнодясната " Алтернатива за Германия ". 

В декларацията написа, че " ЕС се трансформира от ден на ден в инструмент на радикалните сили, които желаят да извършат цивилизационна промяна и в последна сметка да изградят Европа без народи за основаването на европейска свръхдържава ". Добавя се, че има блян за " преобразяване на Съюза в особена форма на олигархия ". На своя уебсайт Марина Льо Пен прецизира, че с този доккумент отвърна почналата Конференция за бъдещето на Европа, чийто основател е френският президент Еманюел Макрон. Тя се готви още веднъж да се състезава с него следващата година на президентските избори във Франция и се стреми да покаже, че се употребява с не по-малко интернационално доверие.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР