Лидерът на венецуелската опозиция Фреди Гевара във вторник призова противниците

...
Лидерът на венецуелската опозиция Фреди Гевара във вторник призова противниците
Коментари Харесай

Опозиционер призова противниците на Мадуро към диалог

Лидерът на венецуелската съпротива Фреди Гевара във вторник прикани съперниците на президента Николас Мадуро да търсят съдействие с ръководещата Социалистическа партия, вместо да се пробват да наложат промяна на държавното управление, съобщи " Ройтерс ". Гевара, неотдавна освободен от пандиза, съобщи, че о в Мексико като най -добрия вид за справяне с политическото несъгласие на страната.

Коментарите му бележат смяна в тона на партията " Народна воля ", на която Гевара е водач. Партията от години се преглежда като твърда линия на опозицията и е честа цел на случайни арести и заплашване на държавното управление.
 Управляващи и съпротива във Венецуела договарят през август
Управляващи и съпротива във Венецуела договарят през август

Ще се срещнат в Мексико, а Норвегия посредничи

" От години едната страна се усеща мощна и има вяра, че може да разбие или изцяло да измести другата, сподели Гевара пред кореспонденти. Тази динамичност, този циничен кръг би трябвало да спре. Нуждаем се от развой на взаимно битие. "

Той отхвърли да разяснява договарянията, почнали предишния месец в Мексико Сити, нито да отговори на въпроси дали може да се причисли към опозиционната делегация.

Преговорите би трябвало да продължат при започване на септември, откакто през август бе извършен прелиминарен кръг с посредничеството на Норвегия,
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР