Лидерът на Възраждане размаха пръст на партиите и отправи две

...
Лидерът на Възраждане размаха пръст на партиите и отправи две
Коментари Харесай

Костадинов размаха пръст. Зловещо предупреждение

Лидерът на „ Възраждане ” размаха пръст на партиите и насочи две злокобни предизвестия – за войната в Украйна и за следствията от еврото.

" Възраждане “ се  готви за нови избори. Това съобщи водачът на,,Възраждане “ Костадин Костадинов, в предаването,,Това е България “ на,,Радио Фокус “.
-->
" Възможно е обаче да създадат евроатлантическо държавно управление, чиято цел е да вкара България в разгарящия се боен спор в Украйна “, допусна Костадинов. 

,,Това което виждам е, че не престават проектите за упадъчния български суверенитет. Прието бе решение на Народно събрание със 157 гласа,,ЗА “ за ускорение на въвеждането на еврото и унищожаването на българския лев. Второто нещо, което този парламент си е сложил за цел е да гласоподава решение, с което България да достави и дребното оръжие на Украйна “, съобщи още водачът на " Възраждане “. 

По думите му, се оформя коалиция с приоритет да се отстрани машинното гласоподаване. 

" Идеята е да се върне  остарелият подкупен модел с хартиените бюлетини “, разяснява още Костадинов.

Според водачът на,,Възраждане “,,евроатланитеческата навалица “ образува неправилно целите на страната. По думите му приоритетие би трябвало да са,,най-сериозните проблеми, които касаят страната. Самото държавно управление се отхвърли да внесе нов бюджет с претекста, че това би трябвало да е дело на постоянно държавно управление “, разяснява партийният водач.

Очакванията на Костадин Костадинов са нови избори и на тях,,Възраждане “ да са на по-висока позиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР