Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов реши да сподели с последователите

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов реши да сподели с последователите
Коментари Харесай

Костадинов обиди избирателите: Масово ,,са отишли за гъби в неделя“

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов реши да показа с почитателите си в обществената мрежа каква е равносметката му от провелите се в неделя избори за локална власт.
За жал, той установи, че хората всеобщо „ са отишли за гъби в неделя “, а в кметствата са се утвърдили хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен. Страната ни се връща епохи обратно в историята си.
Ето какво още написа Костадинов:
„ Изборите минаха. За нас равносметката е следната:
1. В 1 община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, само че без балотаж, тъй като първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета мощ.
2. Имаме съвсем 200 общински съветника, като към момента не е ясно какъв брой са, поради незавършената обработка на протоколите.
3. Броят на селските ни кметове е няколко десетки, имаме и още толкоз балотажи в неделя.
Имаше невиждано ниска изборна интензивност, което беше изненадващо. Имайте поради, че тя е ниска на фона на големия корпоративен и платен избор – във Варна да вземем за пример съвсем 55% от гласовете са купени или корпоративни. И освен там, на всички места беше по този начин. Хипотетично, в случай че нямаше платен избор, изборната интензивност щеше да падне под 20%.
Като цяло нищо ново. Хората всеобщо отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се трансформира във все по-силен и натрапен феномен. Страната ни се връща епохи обратно в историята си.
На този декор желая да благодаря на нашите гласоподаватели! Не е по никакъв начин елементарно да си зрящият в царството на слепите.
Избраниците на „ Възраждане “ ще работят за ползите на всички жители, както постоянно до момента. Ние различен народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим до момента в който победим!
Да живее България! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР