Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов и представителят на Има такъв

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов и представителят на Има такъв
Коментари Харесай

Грешка на НС пуска референдума за еврото! Костадин: В решението на ,,йористите“ от ППДБ липсват мотиви

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов и представителят на „ ИТН “ (ИТН) Ивайло Вълчев изненадващо оповестиха в петък по здрач, че референдум за опазване на българския лев до 2043 година въпреки всичко ще има.
По думите им в Народното събрание (НС) депутатите не са разбрали какво тъкмо гласоподават и в действителност са му дали зелена светлина на допитването.
Станала ли е в действителност неточност в Народното събрание?
Според Костадинов в залата е трябвало да гласоподават плана на решение на правната комисия, която предлага отменяне на референдума. Така точно това проекторешение е било отхвърлено и на процедура е доказано провеждането на националното допитване.
Ето какво изясни водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов в пост в обществената мрежа:
„ Това, което виждате на фотографията, е планът за решение по отношение на провеждането на референдума за опазване на българския лев. С този план се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от болшинството на тройната коалиция ППДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ. Иначе казано с отхвърлянето на решението за отменяне на референдума, референдум ще има:)
Тъй като ние видяхме какво се случва, на собствен ред безшумно и добродушно гласувахме „ за “, след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още един път удостовери решението:) С това точката свърши, след нея мина и идната, а най-после свърши и парламентарния надзор. Заседанието на Народното събрание беше закрито. А защото бавиха взимането на решение да последно, в този момент и да желаят нещо да измислят, нищо не могат да създадат, тъй като крайният период за изговаряне на Народното събрание по референдума изтича довечера в 24 ч.
От бързане да погазят закона и конституцията, огромните „ йористи “ на ППДБ даже не можаха да приготвят и решение като хората – в него невиждано липсваха претекстове, което единствено по себе си го прави незначително. Сега към този момент крайното решение е в ръцете на президента, който е задължен да се съобрази със закона и решението на Народно събрание и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от ръководещите, ще съблюдава закона, както постоянно до момента го е правил.
Уважаеми сънародници, референдум за опазване на лв. ще има, и ние българите ще го спечелим! “, написа водачът на вносителите от „ Възраждане “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР