Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е доволен от репликата, че

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов е доволен от репликата, че
Коментари Харесай

Възраждане първа сила в следващ парламент? Коментар от Костадинов

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов е удовлетворен от репликата, че партията му ще е първа на идващите избори, в случай че " Продължаваме промяната-Демократична България се коалира с ГЕРБ-СДС в този момент. Думите бяха изречени от съпредседателя на Политическа партия Асен Василев пред Нова телевизия.

„ Василев постоянно е бил извънредно прям, когато приказва по въпроси, които не са свързани с финанси. Това би трябвало да бъде прието като негова съществена позитивна линия. Абсолютно прав е, тъй като в случай че създадат това, ще зачеркнат смисъла на своето политическо битие. Формацията „ Продължаваме Промяната ” беше основана не просто, с цел да изхвърли ГЕРБ от властта, а с цел да ги изхвърли от българската политика. Как биха обяснили на своите гласоподаватели, че влизат в коалиция с тези, които трябваше да унищожат политически ”, разяснява Костадинов.
-->
Лидерът на „ Възраждане ” напомни, че към този момент в трети следващ парламент имат кандидатура за ръководител на Народното събрание – юрист Петър Петров. Този път за заместник-председател ще предложат Цончо Ганев.

На въпрос имали ли са спор с ПП-ДБ по отношение на местата в Народното събрание, Костадинов отхвърли.

„ Не бих го нарекъл спор. Винаги преди да се закълнат депутатите има оперативна среща, на която участват по двама представители от всяка партия. Тогава се разпределят стаите в Народното събрание и надлежно местата в залата. ПП-ДБ имаха предпочитание да застанат на нашите места, на които бяхме в предходния парламент. Казахме, че не сме съгласни, само че в случай че упорстват, бихме създали компромис. В последна сметка се разбрахме ”, разкри Костадинов.

„ Ние сме сериозна опасност за хората, които през последните 33 години трансфораха България в най-бързо изчезващата и умираща страна. Не сме срещу всичко и всички. Имаме позитивни и положителни позиции, които сме защитавали и ще продължаваме да пазиме в този парламент. Ще дам образец с борбата за запазването на българския лев ”, посочи водачът на партия " Възраждане ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР