Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е бесен и прибягва

...
Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е бесен и прибягва
Коментари Харесай

Ким Чен-ун реже глави заради тв сериал

Лидерът на Северна Корея Ким Чен-ун е гневен и прибягва до най-жестоки санкции поради ефирен феномен, основан от " братовчедите " от Южна Корея. Сериалът " Игра на калмари " (Squid Game) се трансформира в най-големия шлагер на " Нетфликс " в историята на стрийминг услугата. Севернокорейските публицисти също приказват за известното шоу. Пропагандният уеб страница Arirang Meari разгласява публикация, която дефинира поредицата като доказателство за упадъка на капиталистическата система на Южна Корея, написа " Труд ".

" Игра на калмари " дава на хората изясненост за тъжната действителност на чудовищното южнокорейско общество, в което хората са принудени да се включат в рискови битки, където тяхната човещина е отмита ", споделя неизвестен публицист.

Това не е първият път, когато севернокорейските медии оповестяват за филмовата промишленост на прилежащата страна. Миналия февруари те похвалиха " Паразит ", спечелил " Оскар " за най-хубав филм, за " трагичното " откриване на икономическата бездна сред пластовете от обществото.

Държавният глава Ким Чен-ун, назовава южнокорейската поп просвета „ рак за зрението “ и от дълго време я не разрешава в страната си. Лицата, уличени в нарушение на възбраната, биват наказвани, а разпространителите на неразрешени творби, съгласно известия в медиите, могат да бъдат екзекутирани.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР