Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов обяви, че още в

...
Лидерът на партия Възраждане Костадин Костадинов обяви, че още в
Коментари Харесай

Костадинов се отказва от депутатския имунитет, отива на съд

Лидерът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов разгласи, че още в петък е внесъл в деловодството на Народно събрание искане за отвод от имунитета си, с цел да може да отиде в съда и да се отбрани. Така той разяснява заведеното против него дело за всяване на суматоха и ужас.

" Това, което споделих тогава е, че с въвеждането на изключително състояние няма да се реши казусът с вирусната зараза, а че с сходни дейности българското държавно управление основава суматоха и неуравновесеност. това, което приканих аз, беше да не се поддаваме на суматоха и неуравновесеност. Вируси е имало и постоянно ще има и няма потребност да се затварят цели страни по тази причина, че се е появила следващата грипна зараза ", съобщи той.

Едно от първите неща съгласно него, което би трябвало да се направи в опазването на здравето, е да се отстрани комерсиалният статут на лечебните заведения. Костадинов съобщи, че повече от 2/3 от медицинския личен състав не са имунизирани.

" И мен ме е боязън. Страх ме е по тази причина, че моите деца не получават положително и качествено обучение и това е нещо, което кара и стотици хиляди родители също да се опасяват. Защото се вършат опити, харчат се 13 млн. лева за проби, от които стана ясно, че първо има единствено 5 позитивни, след това станаха 10 или 13 и след това информацията спря да излиза ", сподели Костадин Костадинов.

Що се отнася до Народното събрание Костадинов сподели, че още първоначално " Възраждане " са декларирали, че имат подготвеност да договарят с всички партии, само че това, по думите му, " няма да предотврати парцелирането на страната от четворната коалиция ".

Единственото позитивно, което мога да кажа, е за фигурата на вътрешния министър, тъй като Бойко Рашков потвърди не един път, а два пъти, че може да се смачка проведената престъпност, когато става въпрос за пазаруване и пласиране на гласове. Благодарение на него значително се получиха тези резултати на изборите, разгласи Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР