Лидерът на НФСБ и зам.-председател на НС Валери Симеонов попари

...
Лидерът на НФСБ и зам.-председател на НС Валери Симеонов попари
Коментари Харесай

Симеонов попари Хр. Иванов, пенсионира Мая

Лидерът на НФСБ и зам.-председател на Народно събрание Валери Симеонов попари проваления политик Христо Иванов и пенсионира Мая Манолова, от която и претестърите бягат.

ВИЖ ОЩЕ: Докладват на Хр. Иванов диалог с Маджо. Той: Шшт!

" От срещата сред Христо Иванов и Димитър Ламбовски излиза наяве, че диалогът, който водят за Маджо е продължение на различен разговор. Когато схваща, че го снимат Христо Иванов се дърпа встрани, тъй като не му е комфортно да приказва пред камера. Ясно е, обаче че той е наясно с присъединяване на Маджо в цялата работа ", разяснява Симеонов пред БЛИЦ.

" Христо Иванов би трябвало да излезе пред обществото и да даде пояснение за Младен Михалев-Маджо и познанството си с фигура от подземния свят. Той дължи такова пояснение ", безапелационен бе Симеонов. Според него Христо Иванов няма морално право да стои отпред на митинга против кабинета и против основния прокурор.

" Христо Иванов няма защо да стачкува. В предходното Народно заседание препоръчаната от него правосъдна промяна беше призната. Всички текстове, за които той настояваше бяха гласувани. Но в този момент той се държи като ядосано дете, на което е купена играчка и в този момент желае нова, само че още по-скъпа. Действията му опорочават митингите на естествените хора и те към този момент стартират да го схващат ", акцентира още Валери Симеонов пред БЛИЦ.

Попитан за позицията му за ролята на Мая Манолова по време на митингите, Симеонов сподели: " Мая Манолова извървя своя път на политическа мажоретка. Единственото, което в този момент може да направи е да се отдръпна в пенсия. Друг път пред нея няма ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР