Лидерът на ЛДПР Владимир Жириновски предложи работа на германския канцлер

...
Лидерът на ЛДПР Владимир Жириновски предложи работа на германския канцлер
Коментари Харесай

Неприлично предложение! Жириновски покани Меркел на работа

Лидерът на ЛДПР Владимир Жириновски предложи работа на немския канцлер Ангела Меркел. Той я предложения в Русия, откакто сдаде дефинитивно първия пост в Германия. Жириновски насочи офертата си посредством изявление за радио " Комсомолская истина ".

„ Тя отпътува, през септември се пенсионира, може би ще си откри работа в Русия ”, сподели Жириновски и даде за образец Герхард Шрьодер, който откакто престана да бъде немски общественик стана ръководител на Съвета на шефовете на ПАО " Наказателен кодекс " Роснефт ". Шрьодер, апелирам, благосъстоянието получава и работата е лесна. Така че тя може да получи някаква работа, където позицията ще мощна, и ще има добър капитал ”, изясни разновидностите Жириновски, съобщи Лента.ру.

Според него заплатите на служителите в европейските страни са ниски - те не разрешават задоволително да „ забогатеят “ и да спестят пари.

Лидерът на Либерално-демократичната партия на Русия разяснява неотдавнашното посещаване на Меркел в Русия с фразата „ тя не върви в Америка “, наблягайки особеното значение на Русия за Германия.

В петък, 20 август, се състоя последното посещаване на Ангела Меркел в Москва като канцлера на Германия. Тя беседва с Владимир Путин. Държавните ръководители разискаха плана " Северен поток 2 ", обстановката в Афганистан и въпросите за разрешаване на обстановката в Донбас.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР