Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа много гневен пост срещу

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа много гневен пост срещу
Коментари Харесай

Слави се разбесня! Огън по македонците

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов написа доста ядосан пост против Северна Македония. 

" Докато в България се пробва да проработи едно срамно политическо болшинство и едно срамно политическо държавно управление, в Северна Македония пребиха следващия българин. Щях да кажа “северномакедонец с българско съзнание ”, само че самото изричане на тези думи ме кара и мен да се усещам срамно ", това написа в персоналния си фейсбук профил водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов.
-->
" Интересното е, че партиите, които съставляват срамното политическо болшинство сега в България, гласоподаваха дружно за отпадането на ветото над Северна Македония за участие в Европейския съюз. Явно тогава се е зародило тяхното политическо единение.

И те са виновни за това, че сега в Северна Македония палят, разрушават и пребиват българи и това нещо няма да спре с заявления в Народното събрание, политическо мърморене и взаимни обвинявания.

Трябва незабавно да се върне ветото по отношение на Северна Македония за нейното приемане в Европейски съюз. Такава страна с такива хора нямат място в Европейския съюз и полезностите, които постанова Европейския съюз на своите жители.

Ако това не се случи, всички злодеяния в Северна Македония ще продължат, никакви заявления няма да ги спрат.

Единственият метод е тези хора да бъдат изолирани. Тяхното място не е в Европейския съюз ", отсече Трифонов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР