Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във
Коментари Харесай

Слави Трифонов скочи от диванчето: Казах ви, че са вредни и тогава ги спрях. Г-н Иванов, без да ви обиждам…

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява на страницата си във Facebook избирането на двамата нови конституционни съдии- Десислава Атанасова и Борислав Белазелков. Според Трифонов с този избор е паднал следващият бастион на демокрацията- Конституционният съд. Ето и текста на шоумена:
Ако някой е гледал тази заран по телевизия 7/8 съвещанието на Народното събрание, е станал очевидец по какъв начин падна следващият бастион на демокрацията – Конституционният съд. Останаха единствено още два – 71 депутати съпротива и президентството. Ако и те паднат, ще се озовем в шантавата позиция да живеем в сякаш демократична страна, членка на демократични съюзи, а в действителност ръководена от тирания. Диктатурата на една сглобка, която, употребявайки клишета за евроатлантизъм, правосъдна промяна и антикорупция, в последна сметка превзема страната за личните си стопански ползи.
Вижте в този момент, знам по какъв начин звучи всичко това, само че просто не знам по какъв начин да го обясня по различен метод, тъй като, в действителност, то си е тъкмо по този начин. Винаги съм имал позиция. Всъщност, откогато се намирам в това пъклен неуютно българско обществено пространство. Защото, от една страна, съм характерност – един човек, а въпреки това, съм част от това общество, което толкоз доста ми се желае да е общественост – ние жителите на България. И в последна сметка главният проблем е, че с цел да живеем добре, доста от решенията, които би трябвало да взимаме за личния си живот, би трябвало да ги взимаме дружно. А ние дружно мъчно можем.
Хората, които взеха сутринта това решение и превзеха и конституционния съд, настояват, че го вършат от наше име. Добре де, на какъв брой от вас им пука за конституционния съд. Колко от вас, в действителност, схващат какво се случи тази заран и какъв брой от вас изобщо се интересуват от всичко това? Колкото и да са, да знаете, че всичко това ще ни застигне. Грешните решения на самозабравилата се сглобка сигурно ще се върнат като бумеранг, причинявайки ужасни вреди. Казах ви един път, че тези хора са пъклен нездравословни, само че тогава можех да ги спра… и ги стопирах. После един техен запис сподели същинското им лице. И в този момент отново ще стане по този начин. Но, аз не съм значим.
Важни сме всички ние. А очевидно на всички ни са нужни доста доказателства и доста време, с цел да осъзнаем къде е истината. Ами да се подготвим да чакаме тогава. Аз персонално ще върша каквото мога, с цел да забързам процеса. По време на утринния спор, Христо Иванов сподели, че било перверзно да дава отговор на Тошко Йорданов. Проверих в тълковния речник, там написа, че извратен значи перверзен. А перверзен значи: Който е с противоестествени пристрастености в нравствено и/или физиологично отношение. Г-н Христо Иванов, вие дадохте точната характерност на Вашата сглобка – тя е с противоестествени пристрастености в нравствено и физиологично отношение. Значи, умерено мога да кажа, без да ви наскърбявам, че вие сте перверзни извратеняци.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР