Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов разкри кого ще

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов разкри кого ще
Коментари Харесай

Слави изригна! Разкри кого ще изяде Борисов

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов разкри кого ще изяде Бойко Борисов. Трифонов излезе с пиперлив коментар във Facebook във връзка решението на депутатите да отхвърлят предлагането да бъде гласувано отнемането на имунитета на Бойко Борисов.

Ето какво написа Слави Трифонов:
-->
" Животът е чудноват и многолик. И от време на време доста ни изненадва. Може да се каже, че през днешния ден в политическия живот на България имаше такава изненада.

Оказа се, че гласоподавателите на „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, в действителност са дали своят вот да бъде защитаван, обгрижван и защитаван Бойко Борисов. Невероятно, само че факт.

Днес депутатите на ПП-ДБ гласоподаваха дружно с депутатите на ГЕРБ да бъде непокътнат имунитета на Бойко Борисов.

Я да го кажа още един път:

Всички, които са дали своят вот за „ Продължаваме Промяната “ и „ Демократична България “, в действителност са дали своят вот за Бойко Борисов.

Бойко Борисов в този момент е съдружен сътрудник на Политическа партия и Демократична България, те дружно си разпределят порциите от властта, дружно ръководят и се пазят взаимно. Сигурно им е доста прелестно на тия, които са дали своят вот за Политическа партия и Демократична България. Всъщност, аз от кое място да знам. Може пък в действителност да им е прелестно. Никой не знае какво усеща различен човек. Чувствата са интимна работа, а и те в оня запис нали по този начин го казаха…

И ще си разреша да направя една прогноза. За задачата, би трябвало да се обърна към Политическа партия и Демократична България:

Вие пазите Бойко Борисов, само че той ще ви изяде. Просто такава му е природата. И единствените излъгани и разочаровани ще останат хората, дали своят вот за вас… "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР