Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че партията

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че партията
Коментари Харесай

БОМБА! Слави удари по масата: ИТН ще подкрепи експертен кабинет, предложен от Мария Габриел

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов разгласи, че партията му ще поддържа концепцията за експертен кабинет, препоръчан от претендента за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел.
„ Ситуацията в страната е отвратителна. Навремето имахме формат „ Добре пристигнали в България “, ориентирани към чужденци. Тези чужденци ни обичаха. Ние за какво не се обичаме? Защо не си обичаме страната Какво става?
Заместник-главният прокурор се опасява да не го убие основният прокурор. Все едно не става дума за нашата татковина, а за наркокартели в Мексико “, разяснява Трифонов.
Той уточни и че през първата половина на юни изтича срокът и на в този момент настоящия бюджет.
„ Има Такъв Народ е в 49-ия парламент, с цел да работи, а не с цел да се пазари. Затова ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи. Но по тази причина би трябвало да има държавно управление. За да свърши нужната работа държавното управление – то би трябвало да е от специалисти, хора които схващат.
Затова ние ще подкрепим държавно управление от специалисти. Защото, в случай че в този момент няма постоянно държавно управление, след 3 месеца проблемите ще бъдат в пъти по-големи. А политиците, които отхвърлят в този момент да решат тези проблеми, след 3 месеца отново ще желаят да ги избираме.
Знам, че един подобен кабинет може да не получи поддръжка, само че аз и моите сътрудници ще сме спокойни, че сме създали това, което е вярно. Затова сме влезнали в този парламент, с цел да носим отговорност “, сподели водачът на Има Такъв Народ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР