Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира, че няма

...
Лидерът на Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира, че няма
Коментари Харесай

Трифонов сензационно: ПП не трябва да имат власт. Това, което видях, е сразяващо! Направени са неща…

Лидерът на „ ИТН “ Слави Трифонов разяснява, че няма желание да влиза в конкуренцията за президентския пост. В изявление пред Bg Voice той сподели също, че това дали ще стане народен представител, ще стане ясно по-късно.
„ Дали ще бъда народен представител, както споделя Педя човек, лакът брада – ще забележим идващия път “, изясни той.
Лидерът на ИНТ изясни, че е отчаян от някогашните си сътрудници от „ Продължаваме промяната “. По думите му, в няколкото месеца, в които Има Такъв Народ са подкрепяли държавното управление на Кирил Петков, е имало доста неистини: „ Това, което видях измежду моите съдружни сътрудници, беше сразяващо “.
Трифонов изясни, че партиите, с които бил в коалиция, са излъгали гласоподавателите. Така той е взел решение да излезе от коалиция, която “води страната към провал ”.
“Ако би трябвало да го преглеждам като това, че съм изгубил гласове, добре, изгубил съм. Но, в случай че го гледаме от другата позиция – аз съм спечелил ”, изясни Трифонов.
Основно виждам хора, с които не бих желал да имам нищо общо, отговори Трифонов на въпрос с кого би се коалирал в идващия парламент. Ще забележим, като свършат изборите.
Ще направя всичко допустимо, в случай че зависи от мен, да има работещ парламент, сподели той и отхвърли да даде отговор на въпроса с кого би се коалирал.
Политика значи да носиш отговорност за решенията си, разяснява Трифонов. И добави: „ Има неща, които аз знам, знам че са направени и че са се случили. Ако някой твърди друго, то значи дума против дума, изясни водачът на Има Такъв Народ.
За някои неща, които ни се случват, не можем да разберем незабавно въпроса вярно ли е било или не. Мисля, че се появиха персони, които бяха новите носители на това доверие, тъй като има огромна група хора, които са подготвени да дадат доверието си на всеки, който ги впечатли.
Тези хора в никакъв случай не би трябвало да имат власт, сподели той за “Продължаваме смяната ”. Под никаква формула не би трябвало да се допират до власт. Защо? Защото това съм видял, сподели още Трифонов.
„ Асен Василев лъга доста “, продължи водачът на Има Такъв Народ по връзки на изказванията на Министерството на финансите за иден банкрут на страната. Въпросната министърка (Росица Велкова, бел. ред.), която сподели това, беше заместител на Асен Василев. А това, което сподели той, е, че това е отворена врата за кражба на избрани компании и за това е тази офанзива, с цел да може избрани компании да крадат. Това го споделя на жена, която му е била заместник-министър. Това е толкоз оплетено в неистини, че никой нем оже да разбере какво се случва “, продължи Трифонов.
Няма да се кандидатирам за президент.
Няма да се кандидатирам за президент, изясни Трифонов. Той разяснява също, че концепцията за референдум за президентска република няма нищо общо с президента Румен Радев, с който не се е виждал от дълго време.
Той напомни, че е имал сходна полемика в неговото предаване с президента Желю Желев, който изразил мнение, че България е трябвало да бъде президентска република, само че е имало повече хора, които са надвили за парламентарната република.
Оказва се, че вместо Народното събрание да ръководи, ръководи министър-председателят, изясни Трифонов. И добави: “Кирил Петков се обаждаше на неговата група или на Асен Василев, а ние трябваше да ги поддържаме ”.
За песента за Лена Бориславова: Няма офанзива
Аз нямам нищо общо с тази ария. Споделил съм я, тъй като моите сценаристи са го създали. Хареса ми, че те по този метод се ебават, сподели Слави Трифонов.
Той разяснява фотографията на Кирил Петков с Лена Бориславова на стълбище в столична кооперация, която обиколи медиите.
“Когато я пипа по задника, не е министър-председател, а е министър на стопанската система. Има разлика ти да си представител на министър-председателя и тогава да те пипа по задника. Това са разнообразни пипания по задника. ”
“И двамата имат морални аргументи да нямат полов живот по сред си. Той има деца, а тя е сгодена за негов другар ”, сподели Трифонов.
„ За “ еврото
Аз съм за еврото. Българският лев е евро от доста години. Приемането на еврото няма да промени нищо, също така, че ще изведе България на международната карта.
Така водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява референдума в отбрана на българския лев на “Възраждане ”.
Трябва да погледнеш страха си гордо, в очите, какъвто и да е той, сподели водачът на Има Такъв Народ. Защото и да се страхуваш и да не се страхуваш, някъде има зло и то би трябвало да получи отпор. Затова би трябвало да погледнеш страха си с гордо вдигната глава, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР