Лидерът на ГЕРБ, премиер в оставка, в отпуск, в болничен...

...
Лидерът на ГЕРБ, премиер в оставка, в отпуск, в болничен...
Коментари Харесай

Гражданинът с кабинета

Лидерът на ГЕРБ, министър председател в оставка, в отпуск, в болничен... към този момент 10 пъти съобщи, че не е каквото е. Той е елементарен жител и в качеството си на подобен продължава с постановките в обществените мрежи. Настоява медиите да го не помнят, само че в това време не го свърта - желае да се покаже, да осмее съперниците, пък и да омаловажи досегашните си сътрудници. 

Директно от болничното заведение, Бойко Борисов предложи странна настройка, която назова проектокабинет. Бързането на елементарния жител да го показа часове преди президентът да връчи мандата, още веднъж е деяние " на инат ". А другояче, останали без болшинство в пленарната зала, от ГЕРБ май са подготвени на всичко, само че не и на нещо съществено..

Ръководителят им дефинира ръководителя на " ИТН " Слави Трифонов като най-хубав шоумен и акцентира, че го обича. Изглежда авансово бе решил и той да го удари на шоу та нима двамата намерят общ език.

Вярно, че в България циркът постоянно е бил на респект, единствено че даже и у нас някои неща си имат граници. Като причини за препоръчаните фигури в държавното управление на ГЕРБ-СДС Борисов изброяваше: " евроатлантическа устременост ", " младо лице ",   " най-хубавият барабанист "... Впрочем  двама претенденти за министри се открояваха над останалите - Любен Дилов-син - един от първите сценаристи в предаванията на Трифонов и Калин Вельов - барабанист в " Ку-Ку бенд ".

" Мисля, че като публицист и културтрегер малко могат да те надговорят. А туризмът е агитация ", обърна се жителят Борисов към сина, обявявайки номинацията му за министър на туризма.

" Много си добър в надсвирването. Постоянно питат музикантите къде са и ние би трябвало да даваме отпор ", беше коментарът пък във връзка предлагането Калин Вельов да оглави културното министерство.

Майтапите са си майтапи, само че основните участници в болничното шоу не бяха нито тези двамата, нито Даниел Митов, който гласят за министър председател. Всичко се въртеше към Борисов, който в понеделник претърпя операция на менискуса след футболна контузия.

" Казвах още на Станишев - стой ги тия Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни дами. Сега те и Капон, и още двама мъже. Искат да викат и да създадат патаклама в Народното събрание ", разяснява болния жител решението на Народното събрание, което го задължи да отиде в пленарната зала. После отново мина към сатирата: " Слави Трифонов в този момент би трябвало да приказва. Можем да се поддържаме, аз накуцвам с десния, той с левия крайник ".

Така де и с " Атака " и НФСБ не било елементарно, само че да не бъде излъчено държавно управление в този момент значи, че се бяга от отговорност. Колкото до своята отговорност да отиде в Народното събрание, жителят Борисов осмя няколко пъти. Похвали обаче номинираните за министри и заради дрехите им - били колоритни, съвременни. После ръгна по болничните стаи да изяснява на пациенти какъв брой пъти се е оперирал и да си прави фотоси с личния състав.

Май в действителност е време да се съобразим с желанието на Бойко Борисов и да се опитаме да го забравим като министър-председател. Доколкото е допустимо. А шоуто, смешките и шегичките, дано си ги продължи, в случай че ще му е до смях и закачки.

Лошото е, че следствията от неговото ръководство ще ни тежат още дълго.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР