Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че на никого не е

...
Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че на никого не е
Коментари Харесай

Бойко бесен: Гешев, ако иска да ме арестува пак! Не аз, а Румен Радев предлага посланици

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че на никого не е звънял и че пред шанса да има държавно управление са се задействали избрани „ сили “, с цел да го предотвратят
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява конференцията на основния прокурор Иван Гешев.
„ Аз не чух нито Румен Радев, нито Христо Иванов, Атанас Атанасов, Възраждане, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи. И кой ли не още. Само аз съм му отговорен. Като какъв и от каква позиция ще предложа аз на Гешев посланически пост? Те се подписват и утвърждават от президента “, попита водачът на най-голямата партия.
„ Не съм звънял на никого, с изключение на на него със състрадание за него и фамилията му. Който заплашва фамилии е отпадък. На никой прокурор и арбитър не съм звънял, никакви листчета не съм пращал. Аз от ден на ден съм уверен, че законите, които казахме, че ще приемем, би трябвало да се одобряват. Има сили, които като видяха, че може да се сформира държавно управление, се задействаха “, съобщи Бойко Борисов.
Той е безапелационен, че не знае какви процеси текат в прокуратурата, само че той не е звънял на никого с никакви инструкции.
„ Аз къща в Барселона нямам, да приключват или да проверяват каквото желаят. Аз като съпротива от ареста ли съм имал въздействие? Хората са се произнесли дали сме „ политически отпадък или не “,  акцентира Бойко Борисов.
Лидерът на ГЕРБ съобщи пред медиите, че към този момент не се опасява даже да го арестуват още веднъж, тъй като към този момент е имало избори и е ясно кого поддържат хората.
„ Казали сме същото като останалите партии, за какво се озлобява против нас – не знам. Но доста деликатно отбягваше всички други. Аз не съм се разпознал в никое от неговите изявления “, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР