Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще направи всичко

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще направи всичко
Коментари Харесай

Борисов готов на всичко за правителство, но има условие

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ще направи всичко допустимо да има държавно управление, само че прикани да се приказва за кабинет преди президентът Радев да връчи мандатите.

" Изходът е преди президентът Радев да даде мандатие, да се съберем политическата класа и да се разберем ясно и почтено желаеме ли да има държавно управление или отиваме отново на избори. Без ГЕРБ, без Движение за права и свободи, без " Възраждане " няма по какъв начин да се получи аритметиката на малцинство. Няма по какъв начин да подкрепим Кирил и Асен. Благодаря и на Корнелия Нинова. Когато на третия ден просто Народното събрание щеше да се разпадне към този момент, в конституционна рецесия бяхме, е това е систематична партия. Какво ли не сме си говорили с нея, само че тя позволи възела ръководител на Народното събрание. Така че вие бъдете толерантни - обществена комисия, транспортна комисия, в каквото са най-силни да им се даде ", съобщи Бойко Борисов.
-->

" Ще направя всичко да има постоянно държавно управление. Призовавам да се приказва за кабинет преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин да ни бъде отказано и по-късно да поддържаме други. Сега може цели фабрики да дойдат в България от тези, които напущат зоните на спора сред Русия и Украйна. Трябва да има постоянно държавно управление, което неотложно да ги приема. Да строи индустриални зони, ток, вода. Ще направя всичко допустимо, всевъзможни отстъпки, само че преди първия мандат ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР