Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че има два варианта

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че има два варианта
Коментари Харесай

Горещо от Борисов! Той ли е кандидатът за премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че има два разновидността за номиниране на министър председател на ГЕРБ-СДС - той или безпристрастен претендент, само че не вижда конкуренция против себе си.

" ГЕРБ има два разновидността - министър председател си имаме, мисля че към момента в ГЕРБ по-добър от мен няма. Само че такова държавно управление на малцинството едва ли е най-хубавото за непоклатимост сега. По-скоро още не е узрял политическия хайлайф. Вторият вид пред нас е да предложим вид за министър председател, който въпреки всичко да мине и да има диалог и да изясни на тези сътрудници, че злополуката в която към този момент сме се блъснали, само че дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последствия. Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер против бежанците. Това преди години беше първата концепция, против която по този начин съм тропал по масата, че не можете да си визиите ", посочи Борисов.
-->
Утре парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще получи от президента Румен Радев мандат за сформиране на държавно управление. ПГ на ГЕРБ-СДС разполага с 67 депутати от 240-членния парламент.

Борисов посочи, че на България е належащо съставянето на държавно управление по най-бързия метод като това ще способства и за присъединението ни към Шенген.

" Две години безвремие, опити, цялостен удар върху професионализма в Министерство на вътрешните работи, единствено политически назначения и чистки, довеждат до този резултат. И аз, тъй като разбрах от сътрудници, че някои партии щели да внасят декларация в Народното събрание да прилагаме контрамерки против Нидерландия, ГЕРБ няма да поддържа това. Защото би трябвало по най-бързия метод, с цел да не завличаме и Румъния, да създадем държавно управление, за 20-30 дни - и да подсигуряваме сигурността на границата и да вървим в пакет с трите страни ", сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР