Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов яко насоли властта пред шефа

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов яко насоли властта пред шефа
Коментари Харесай

Борисов при Вебер. Насоли властта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов крепко насоли властта пред шефа на Групата на ЕНП в Екологичен потенциал Манфред Вебер. Двамата са в Ротердам за конгреса на Европейската национална партия.

Когато не можеш да свършиш работа, се оправдаваш с войната, разяснява някогашният министър председател. " Те имаха да свършат една работа с бежанците и не я свършиха ", отсече Борисов. " Няма стратегия за разселване, няма нищо ", съобщи той. И стовари цялата виновност за това върху " вицепремиерката Калина ".

" Сега желаят да ги водят на палатки, откакто излязат от хотелите, на мен ми е жалост за тези хора - бежанците от Украйна. Ние предупреждавахме месеци наред. Всяка седмица взимат по половин милиард, само че, в случай че ние имаме вицепремиерка като тази Калина, която направи такова брутално изявление, през днешния ден европейският парламент щеше да се занимава с нас ", съобщи Борисов. Вчера Калина Константинова, вицепремиер по дейно ръководство разгласи, че " развиването на обстановката от този миг нататък е в ръцете на украинската общественост в България ". Това провокира яд във Facebook, онлайн подписка за оставката й и митинг пред Министерски съвет.  

" В България всичко в този момент е друго от това, което ние представяхме пред Европейска комисия ", отговори на въпрос на Вебер Борисов.

" Тотален безпорядък е, министър председателят Петков показва мечтаното за фактически ", съобщи още водачът на ГЕРБ. Преди това Борисов се срещна с ръководителя на Екологичен потенциал Роберта Мецола.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР