Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе ребром в спора между

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе ребром в спора между
Коментари Харесай

Борисов посече министър, благодари на петима политици

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе без заобикалки в разногласието сред кабинета и зърнопроизводителите, като даде рамо на премиера Николай Денков, посече министър, сгълча зърнарите и благодари на петима политици.

„ Денков е млад министър председател. На никой министър председател митингите не са му приятното нещо. Но се научаваш, че единствено с разговор се взема решение проблем ”, разяснява водачът на ГЕРБ напрежението сред кабинета и зърнопроизводителите.
-->
„ Искам да прикани и двете страни – и държавното управление, и зърнопроизводителите, да спрат с такива тежки закани ”, сподели Борисов.

„ Този отрасъл е получил над 30 милиарда лв. субсидия от Европейски Съюз. Когато си получил такива пари от Европейска комисия, не може да приказваш, че ще събориш страната и ще фалираш. Тук е тяхната неточност, на Денков грешката е квалификацията ”, съобщи Борисов.

„ Имаме слаб аграрни министър. Не съм видял икономическия ”, сподели още той.

„ И при мен съм имал доста митинги, само че би трябвало да има диалог. Ние сме държавно управление и приканвам земеделският, икономическият министър и министър председателят да седнат и да решат въпросите. Парламентът направи каквото би трябвало ", съобщи Борисов.

„ Искам да благодаря на Кирил Петков, Христо Иванов, Асен Василев, Атанасов, Пеевски, че с цялото законодателство, което приготвяме, одобряваме, приехме, през вчерашния ден Европейска комисия смъкна мониторинга за корупция за България и Румъния. Това отекна доста добре в света, това е доста добре за всички нас “, сподели той.

„ Да се стягат и да стягат границите “, прикани водачът на ГЕРБ.

Журналистка реши да установи, че ретроградният Меркурий е приключил и попита Борисов дали към този момент би споделил кой ще е претендентът за кмет на столицата от партия ГЕРБ. Експремиерът обаче я взе на майтап:

„ Вие от София ли сте? София е доста надалеч. Ако си мислите, че в този момент ще се практикувам тук, доста се лъжете. Ще кажа претендентът, когато си желая “, безапелационен бе той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР