Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си изпусна нервите и започна

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си изпусна нервите и започна
Коментари Харесай

Борисов си изпусна нервите. Сипе тежки обиди

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов си изпусна нервите и стартира да сипе тежки обиди към Бойко Рашков, Христо Иванов, Тошко Йорданов и Българска социалистическа партия. Борисов бе в поморийското село Бата, съпроводен от някогашните си министри Младен Маринов, Кирил Ананиев и проф. Костадин Ангелов.

" Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е позор да се целувате с Бойко Рашков? Ще ги видите Тошко, Мошко и сходни, след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може повече, ние ще се оправим. Корнелия споделила, че щяла да участва… Тя и в този момент си има министри, те не ме интересуват, тях съм ги бил, бил, бил, колкото пъти - толкоз. Но тоя, дето се показва за демократ, той щял да прави промяната. Не ви ли е жалост бе, фамилии имат ", сподели Борисов.

" Щял да се саморазправя с мен тоя алкохолик. С гол задник таралеж ще мачкаш, това ще ти кажа, злощастник подобен, това да не ти е 44-та година. Виждаш европейските институции по какъв начин реагират " ", съобщи Борисов във връзка думите на Бойко Рашков от парламентарната естрада в петък. Тогава в отговор на Тома Биков Рашков съобщи: „ Що се отнася до мутренските времена, скърбя единствено, че не успяхме да се оправим с вашия водач. Но има време – от вас /б.р. – депутатите/ зависи, дайте ми тази опция. ”

" Искам с кредитния рейтинг на " Фич " да има кажа, че те не могат да четат или не знаят британски. Дай, Кире, да го прочета тук ", обърна се Борисов към Кирил Ананиев. Бившият финансов министър изясни по-обстойно за отчета на кредитната институция
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР