Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разсърди на целия свят.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разсърди на целия свят.
Коментари Харесай

Борисов сърдит на целия свят. Разгроми дъртите вампири

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разсърди на целия свят. Гневно разяснява държавното управление, цената на тока, зеления документ, имунизацията на децата. Но най-бесен се оказа на премиера Кирил Петков, тъй като... ходел пешком.

" Как министър председател ще върви пешком по улиците?! Той има толкоз доста работа да прави. А на открито има престъпни, недоволни хора, всевъзможни. Вероятно просто е желал да наподобява по-народен. И Радев върви един път на работа с колело, само че единствено един път. И аз съм правил такива нелепости. Това е присъщо ", сподели Борисов пред актива на ГЕРБ.

Преди дни в коридорите на Народното събрание Петков съобщи, че ще го виждаме постоянно по тротоарите на София. " Аз считам да сменя културата - какво значи да съм министър-председател, аз желая да съм покрай хората, да слушам и проблемите. Не е хубаво да си на върха на властта, където няма О2. Ще вървя по земята и ще приказвам с хората ", уточни той.

И изсипа куп цветисти мнения по настоящите тематики. Според него мораториума върху цената на тока не взема решение казуса, а го отсрочва за 1 април следващата година.

" Има по-разумно решение, хората нямат потребност от екстремност. Това е чудовищна работа ", сподели Борисов и добави, че се натрупват загуби при ЕРП-тата, които или страната ще би трябвало да заплаща, или ще си стигне до съд.

" Бих ги попитал - въглищата ли станаха по-скъпи? Защото цената на тока се подвигна в пъти, откогато напуснахме ръководството. И на нас ни предлагаха мораториум, дори два пъти. Но отказахме, тъй като това е единствено отсрочване на казуса. Цялата власт е тяхна - и за хубаво и за неприятно, носят цялата отговорност ", съобщи Борисов.

Той насочи рецензии и към ограниченията, свързани със зеления документ.

" Зеленият документ работи в демократичния свят, само че Кацаров (бившият здравен министър от служебното държавно управление Стойчо Кацаров) го опорочи, като го вкара от през днешния ден за на следващия ден. Сертификатът би трябвало да е за всеки един човек в България. Не може да се дели на парламент и останалите. Не разбирам и по какъв начин може да се пускат заповеди за след 40-50-60 дни ", добави водачът на ГЕРБ.

Бойко Борисов съкруши и имунизацията на деца от 5 до 11 години.

" Ние сме дърти вампири - и да стане нещо с нас, не е от голяма важност. Но за дечицата би трябвало да сме на 100% сигурни, че няма да получат увреждания. Можеше да се изчакат всички клинични проучвания. Можеше да се изчака няколко месеца ", сподели още Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР