Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща
Коментари Харесай

Борисов за декларацията на ПП: Този документ е обречен на неуспех

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица, излиза наяве от видео, оповестено във фейсбук. В него се вижда, че Борисов разяснява оферти документ от " Продължаваме промяната ", който ще бъде препоръчан за гласоподаване на Народното събрание.

Борисов напомни, че незабавно след изборите е предложил същото - да се съберат на диалози и да се образува тактика, и това да стане преди да се раздадат мандатите, с цел да може по-късно да се търсят болшинства. Тогава тяхното предложение не било признато, а в този момент от Политическа партия ги преписвали.

" Ние предложихме подобен вид, който не се одобри - в този момент, копирайки ни, оферират същото. Техният дебелоглав ни връща първоначално ", разгласи позицията си Борисов.

Според водачът на ГЕРБ било неуместно Народното събрание да взима решения по стратегия на партия. Това значи, че би било допустимо и от ГЕРБ да си внесат програмата, която да мине даже и през комисии.

Борисов дефинира като неенергично отношението на партиите към документа и съобщи, че това показвало, че Политическа партия са в изолираност.

" Този документ е жертван на крах ", заключи той. " Несериозен е методът, по който се предлага този документ, по тази причина и мисля, че е жертван ", посочи някогашният министър председател и добави, че вътре " са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени ", отсече партийният водач.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР