Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира актива на партията в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира актива на партията в
Коментари Харесай

Борисов стяга актива в Сливен, Танева изригна по адрес на ПП: По-неграмотни хора не съм виждала

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира актива на партията в Сливен – стяга редиците за предварителните парламентарни избори. Градът на стоте войводи е следващата спирка от предизборната обиколка на Борисов.
В среднощ на 10 май стартира предизборната акция.
Събранието на партията откри Десислава Танева, лидер на листата й за района. И незабавно нападна Политическа партия. За тези три години нищо не се случи, съобщи тя. И уточни по адрес на „ Промяната “, че „ по-неграмотни хора не съм виждала “. „ За 9 месеца всичко потегли обратно. Затова сме на избори. Ние сме давали постоянно доста добър резултат и то е било с помощта на вас. Можем още веднъж да изберем хора, които имат опита, практиката и отговорността пред хората “, сподели Танева.
И се обърна към залата с шегата, че на 9 юни има рожден ден и се надява да получи „ един от най-хубавите си дарове в живота “. Пожела партията да завоюва три мандата в Сливен, предава Епицентър.
Десислава Танева показа листата на партията.
„ Пак сме номер 1, най-сплотени, най-единни! “, сподели в умозаключение Десислава Танева и даде думата на кмета на Сливен Димитър Радев.
Той изрази благодарността си към водача на ГЕРБ Бойко Борисов за поддръжката, която постоянно са получавали.
„ България мина относително леко през тези турбуленции, тъй като я има партия ГЕРБ “, съобщи той и добави: „ Нека всички се активизираме и покажем още по-добър резултат от тези, които сме показвали до момента. Обръщам се към господин Борисов – избираме да има политическо държавно управление с блестящо политическо управление! “.
След това думата взе евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов.
Адемов се спря на това по какъв начин действа Европарламентът, каква е технологията на взимането на решения и посочи за какво е значимо да се гласоподава на европейските избори.
Той означи, че престижът на България внезапно е понижен след ръководството на ГЕРБ и напомни по какъв начин министър председателят николай Денков е приказвал пред празна зала и 20 евродепутати в Брюксел. А след това Денков желал да се снима с другите министър председатели. „ Вие представяте ли си Борисов да отиде до Меркел и Макрон и да ги помоли: „ Мога ли да си направя селфи с вас “. Те желаеха да се снимат с него, тъй като имаха почит. Респект и почитание към него и България “, посочи Адемов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР