Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след края

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след края
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ,,Промяната“ плати пари да ме бият в Банкя! Това е лицемерие, Кириле

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след края на изборния ден.
„ Ако би трябвало да направя резюме – към този момент имаме нова сглобка. Партиите, които поддържат Русия и Путин – преди всичко ПП-ДБ, а след това „ Възраждане “. Сега се сплотиха дружно с Българска социалистическа партия. Това е новата коалиция, новата сглобка и играха против нас. На няколко места загубихме от тях, само че те са обединения. Ако сме изгубили някъде, то това е Благоевград.
В Банкя се познаваме хората. Политическа партия и „ Възраждане “… ще се обърна към Кирил и неговото двуличие. Изнасилих партията да гласоподава за Терзиев, а те заплатиха пари да ме бият в Банкя. Политическа партия и „ Възраждане “ в Банкя играха против нас… двуличие!
Заради това е ниска изборната интензивност. Хората към този момент не понасят лицемерието. Подобни сглобки към този момент не виждам за вярно, има прелестна коалиция сега – Политическа партия, Демократична България и „ Възраждане “.
Аз в сглобки не вземам участие. Имаше някакво съглашение, което се нарушава фрапантно от ръководещите сега мандатоносители.
Пусна се писмо до президента за махане на шефа на ДАНС… Денков ми се обади едвам, откакто го изпрати до президента. Асен Василев си прави съвещание, с цел да си прави налози в бюджета, а ние даже не сме ги видели.
Половината от гласоподавателите на ГЕРБ са дали своят вот за Терзиев – тъкмо толкоз, колкото той води сега. Горд съм с това, че толкоз хора са ме послушали и и аз самият гласувах за Терзиев “, призна Борисов и добави:
„ Ако той бъде определен за кмет, то това ще е кметът с най-ниска поддръжка, определен за градоначалник на София.
По думите му, в случай че ГЕРБ останат в сглобката, ще изгубят доста, предава Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР