Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че през декември може

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че през декември може
Коментари Харесай

Борисов завъртя зловещ сценарий с пенсиите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предизвести, че през декември може да няма пари за пенсии. Това заяви той на среща в централата на партията.

Няма тематика, по която да мога да приказвам за оптимистичен сюжет, съобщи Борисов. Десетки бюджети съм правил, не знам по какъв начин ще се вържат два къси края, разяснява той, представен от Българска телеграфна агенция.
-->
При 10 % налог, при тази чудовищна инфлация, освен това състояние на интернационалните пазари, този, който поеме отговорността за ръководството, би трябвало да знае, че след 2-3 месеца, в случай че няма поддръжка, през декември може и да няма пари за пенсии, подчерта водачът на ГЕРБ.

И добави, че две години към този момент са нулеви за еврофондовете.

Според него ще трябват месеци, години, за възобновяване доверието на финансовите институции към България.

Голямата тематика е рецесията в обществените финанси, оттук насетне ще е нужна управническа виртуозност да обърнем курса и да вървим към бюджетна консолидация, разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

По-късно той показа пред Асоциацията на организациите на българските работодатели акценти от проекта на партията за възобновяване и развиване на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР