Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети мемориален Комплекс Военна Гробница

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети мемориален Комплекс Военна Гробница
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Тутракан: Бяхме „чегъртани“, но ние сме сила, която не може да бъде мачкана

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети мемориален Комплекс „ Военна Гробница 1916г. “ в град Тутракан.
„ Можем да имаме доста хрумвания и фантазии, само че остава направеното. Всички желаят постоянно държавно управление, доминирано от ГЕРБ, което да изкара 4 години и да може да стабилизира страната след погрома на Промяната. Надявам се, че на 9 юни ще имаме толкоз сериозна преднина, че даже Кирил и Асен ще схванат, че са изгубили. С 15% от горната страна Петков ще отиде където му е мястото въз основата на доверието, което му е гласувано от хората “, сподели Тома Биков и добави, че в региона ПП-ДБ не водят акция.
Емил Радев, който е част от евролистата на ГЕРБ-СДС, бе безапелационен, че страната не се ръководи с „ кучета и пачки “.
Мария Габриел съобщи, че ГЕРБ е единственият тим, който знае по какъв начин се отстояват национални ползи.
„ Културният туризъм е 40% от туризма в Европа, той дава опция за развиване на района “, добави тя.
„ Бяхме мачкани и стъргани, само че ние сме мощ, която не може да бъде мачкана. Силата изисква да си над мачкането “, сподели Бойко Борисов, представен от novini.bg.
„ Тук хиляди българи са дали живота си. Представятели си тези българи, които са починали в Тутраканско, даже не се загатваха по времето на комунизма “, добави той. „ Ще сторим музеи и ще пазим историята, тъй че децата ни да се гордеят. “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР