Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде в Ахелой и се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде в Ахелой и се
Коментари Харесай

Борисов унижи ПП и издаде най-големия си страх: Това е бомба! Могат да ни съсипят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отиде в Ахелой и се срещна със симпатизанти на партията. С него бе и някогашният учебен министър Красимир Вълчев.

„ В момента акцията е те лъжат, а ние би трябвало единствено да демонстрираме, тъй като другояче няма оправяне. Мразят си народа. Лъжа след неистина. Нямало диверсификация?! Направихме турска, гръцка връзка “, сподели Борисов за политиката и държанието на Кирил Петков и Асен Василев.

„ Направихме пренос и страната печели по половин милиард на година. Сръбската строим “, добави той.

„ Те брутално лъжат, една и съща опорка ни я повтарят, само че доста уверено “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Гледай неприятно и както викаше баба „ на раме със брадва “ “, сподели Борисов, обръщайки се към Красимир Вълчев.

Борисов се похвали, че програмата на ГЕРБ е над 140 страници и най-важното е хората да живеят умерено.

Лидерът на ГЕРБ бе запитан от публицисти какво мисли за мигрантския напън и какво би трябвало да се направи по тематиката.

„ Първите ограничения ги взе служебното държавно управление – махнаха Бойко Рашков. Първите ограничения ги взехме, махнахме им началника. Доколкото знам служебният министър е тръгнал по вярна пътека. Два са факторите, които ние ползвахме. Мерките са, да се върнем в ръководството и да спрем миграцията, както беше години наред “, сподели Борисов.

„ Ако бях още в ръководството, щях да върша совалки сред Турция и Гърция. Истински се опасявам за АЕЦ „ Запорожие “. Всеки ден я дават. Има ли една пушка там, тя рано или късно ще гръмне. Всеки ден се включват и изключват реактори, това са доста комплицирани процеси. Това не са безвредни процеси, когато си играеш с тях. Някой бойкот или ракета… “, сподели Борисов и призна, че всеки ден следи обстановката със боязън.

По думите му по този начин ще се убие туризъм, земеделие и здравето на хората за десетилетия.

„ Съжалявам, че няма да ме има на сесията на Организация на обединените нации, тъй като този въпрос е доста значим за дебатиране. Трябва интернационалните сили да отидат и да заградят АЕЦ „ Запорожие “ и да не позволяват нито руснаци, нито украинци там. Това е нуклеарна бомба, могат да ни съсипят “, счита водачът на ГЕРБ.

Борисов си спомни за манифестациите преди година на 24 май, когато всички сме поели радиация. „ Затова и в Европа има толкоз заболели хора сега, не се чудете “, сподели той.

„ Не желая да тревожа хората, само че един път към този момент се е случвало, би трябвало да се внимава “, предизвести Борисов.

„ За страната ни би трябвало сега да се грижат хора, освен които имат копнеж, а и които могат и са го потвърдили “, акцентира той.

„ Валери Симеонов неприятен или прекрасен, значимото е, че се хвана и направи оградата. Тя е предварителна защита, не стопира. И китайска стена да се направи, отново ще се минава. Важното е, че забавя и дава опция за реакция “, сподели Борисов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР