Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов мина в атака. Изключително сериозен

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов мина в атака. Изключително сериозен
Коментари Харесай

Борисов в атака. Размаза властта

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов мина в офанзива. Изключително сериозен и ядосан, някогашният министър председател размаза ръководството в тирада пред Жени ГЕРБ, които са се събрали в курорта Албена.

От всичко, което през вчерашния ден се случи, мога да разясня заклинанията на политическите партии – без този, без оня, партията хубава, само че водачът не става, сподели Борисов. И разгласи, че е бил срещу да се желае избор на съмнение на държавното управление на Кирил Петков.

„ Кражбите и корупцията сега с небивали размери. Само в горивата отвън България на всеки литър излиза по 1 лев. Защото няма по какъв начин ние да преработваме съветски петрол. На бензиностанциите да купувате гориво по 3,50 лева Да се осъществят 300 млн. лева облага. “, съобщи Борисов.

„ Те към този момент самите не си имат вяра. Защо се разпадна тази коалиция? Защото медиите я назоваха орел, рак и щука, безусловно безпринципна – на сякаш десните с сякаш левите. Затова се разпадна “, уточни някогашният министър председател.

„ Когато Слави Трифонов и Има Такъв Народ говореше против ГЕРБ, те бяха любимци. Това беше абсурд – Политическа партия, Има Такъв Народ, „ Да, България “ и Българска социалистическа партия си гласоподаваха бюджета. А пред Народното събрание обясняваха по какъв начин ние с Движение за права и свободи и „ Възраждане “ сме нова коалиция. Абе хора, това е шизофрения! “, скочи Борисов.

Той се обърна към партиите: „ Проявете малко разсъдък, тъй като Радев ще продължава да ни хвърля виновността, че всичко отговорно се намира в Народното събрание. Мигар той не ги конфигурира там? “.

„ Ние ще сложим нещата на кардинална, идеологическа, каквато щете основа. Нашите разграничителни линии ще бъдат правила, а не дали одобрявам Христо Иванов – някои харесват дебели хора, аз не одобрявам, други харесват по-тънки “, означи Борисов.

„ За нас гласоподават най-вече. Нека да не дефинираме водачът какъв е. Да забележим по активността им на партиите ще ги познаете “, съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР