Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията с машините за

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията с машините за
Коментари Харесай

Борисов с отровен коментар за държавата преди изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява обстановката с машините за гласоподаване в предаването " Лице в лице " по БТВ.

" И дребното българи, които ще вървят да гласоподават, ще ги откажем. Хаосът е цялостен и цялостен на всички места, даже тука в машините, флашките, пластиките. Каквото и да кажеш то е неуместно. Какво да гласуваме повече. Машините отпътували за чужбина, не се знае кои машини, ЦИК не знаят. Хаосът е цялостен, ние ошашавихме хората.

Рашков по конституция единствената му функционалност е да провежда избори. В четвъртък следобяд ЦИК сезира за нередности този, който дава отговор за изборите. И същият този си назначава инспекция на себе си и споделя тази вечер ще излезем с информация. Радев трябваше досега да му е взел оставката, да назначи някой почтен човек, който да отиде, да прибере всички машини, да постави полиция, страната да си ги купи, да са 100 % нейни ", сподели Борисов.

Може ли подобен парадокс - да си дадеш най-важното събитие в страната - изборите, на една частна компания, която си прави каквото си желае, и на четири души, които даже не отхвърлят, че четвъртия е най-близкия на Бойко Рашков човек, тъй като жена му е във вътрешна сигурност на Министерство на вътрешните работи доверения му човек. Да бяха излезли да опровергаят - не е правилно, ние не сме братя. Няма никакво опровергаване. От събота им споделяме, че се рахождат едни машини, хората към този момент вицове разправят за тях.

Няма вид ГЕРБ да не признае изборите, тъй като това няма никакво значение. Радев наложи такава ненавист и безпорядък в страната, че при такава обстановка - по този начин разграничена страната, аз не виждам по какъв начин можем да се оправим и по какъв начин ще се оправим ", разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР