Лидерът на ГЕРБ бойко Борисов коментира изказване на манекенката Ивайла

...
Лидерът на ГЕРБ бойко Борисов коментира изказване на манекенката Ивайла
Коментари Харесай

Борисов отговори на Ивайла Бакалова: Не сме играли футбол заедно

Лидерът на ГЕРБ бойко Борисов разяснява изявление на манекенката Ивайла Бакалова по негов адрес от тази заран, в който тя го упрекна, че я е заплашвал.

Борисов сподели, че не я познава и в никакъв случай не се е срещал с нея. Не сме играли футбол, подигравателен бе някогашният министър председател.
-->
„ Стана очевидно съвременно всеки да приказва " Бойко Борисов, Бойко Борисов ". Оставете ме, ние от две години не сме на власт. Не познавам тази жена. Как може да знае човек нещо за мен, най-малко футбол да сме играли ", сподели Борисов.

Мария Габриел и Николай Денков са покрай договаряне на държавно управление, в което обаче няма да има специалисти, а единствено политици на " Продължаваме промяната ", стана ясно още от изявлението на Борисов.

Той изясни, че министри от ГЕРБ и " Демократична България " в бъдещия кабинет няма да има.

" Водят се договаряния, мисля, че са доста близо до взимане на решение, само че до момента в който всичко не договорят, нищо не е контрактувано ", сподели Борисов.

" Партията на Промяната желаят сами да си носят отговорност, в това число и с политически лица. Ние с " Да, България " отговаряме на техните претенции ", призна Борисов. " Няма да има експертен кабинет ", отсече той.

" Ако има утвърдени специалисти от по-широк набор, тяхно право е да ги одобряват ", посочи още водачът на ГЕРБ.

По думите му и другите партии могат да предложат специалисти. И добави: " Политическа партия имат високо самочувствие, не е по силите на една партия да предложи независимо излизане от рецесията ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР